Mopedkurs Stockholm

Vi lär dig att köra moped på kort tid | 08-91 82 82

Om oss

En pedagogisk och kunnig trafikskola

Globens Trafikskola är en körskola som ligger centralt och lättillgängligt i Stockholm. Bor du i huvudstaden och vill skaffa nytt, förnya eller uppgradera ditt körkort så är vi lätta att nå. Vi ligger bara ett stenkast från City, Söder, Globen, Nacka och alla söderförorter. Vi är lätta att nå med både bil, buss och tunnelbana.

När du kliver in hos oss får du träffa våra välutbildade, erfarna och duktiga trafiklärare. De är väl uppdaterade inom alla viktiga områden i yrket, som pedagogik, forskning och allt annat som rör trafikutbildning. Vi har en många bra alternativ när det gäller kurser, så då kan säkert hitta en utbildning som passar just dig, oavsett om du vill lära dig köra bil, moped eller något annat. Globens Trafikskola är helt enkelt en trygg väg mot det efterlängtade körkortet.

block

Baserat på Transportstyrelsens plan

Alla våra förarutbildningar är baserade på Transportstyrelsens kursplan. Målet är att du ska vara en säker och trygg förare efter utbildningen. Om du talar om för oss vilka förväntningar och mål du har, vilken sorts undervisning som passar bäst så löser vi det.

Vi hjälper dig dessutom att boka tid för kunskapsprov och körprov på Trafikverket.

Välkommen till oss på Globens trafikskola – vi är alltid lätta att nå.

 

Vill du ta mopedkörkort? Anmäl dig till en kurs redan i dag!